Čavle 8. siječanj 2017.

Čavja "gorjela" prve maškarane subote

Čavja "gorjela" prve maškarane subote
Koktelsi i Fiesta “zapalili” su Maškarani centar Grobnik. Čavjanski maškarani tanci oduševili su brojne maškare koje su prvu mesopusnu subotu odlučile provesti na Grobniku. Dom kulture Čavle Grobničane je sinoć podsjetio na dobra stara vremena.
 
Sinoć su na ulazu u Dom kulture Čavle maškare čekale u redu. No, čekanje se isplatilo jer prvi su ovogodišnji Čavjanski maškarani tanci opravdali visoka očekivanja Grobničana i njihovih gostiju. Dom je većinu podsjetio na dobra stara vremena. 
 
Nekoliko stotina maškara i manji broj “civila” sinoć je tako uživao u sjajnoj atmosferi koju su “režirali" Koktelsi i Fiesta. Maškare “po domaću style” kako su ih simpatično opjevali Koktelsi pokazale su se kao pun pogodak, baš kao i Maškarani centar Grobnik, koji je maškare vratio tamo gdje im je od pamtivijeka i mjesto- na Čavju.
 
Maškarano ludilo koje je zahvatilo Grobnišćinu nastavlja se sljedeće subote, kada će, uz Fiestu, svirati Mauro Staraj & La Banda. Maškarani će se tanci na Čavlima održavati sve do 25. veljače i najmaškaranije noći na svijetu- “Grobničke noći”.