Čavle 22. lipanj 2021.

Mali nogomet se vratio doma, “va Jamu”

Mali nogomet se vratio doma, “va Jamu”
“Malonogometni turnir Jama 2021.” nakon višegodišnje se stanke vratio na obnovljeno čavjansko igralište. Turnir s 24 momčadi započeo je jučer, a u popularnoj će se “Jami” igrati sve do subote, kada su na rasporedu završni susreti.

Obnovljena čavjanska “Jama”, popularno školsko- sportsko igralište na kojem su stasale generacije Grobničana, nakon višegodišnje je stanke dočekala povratak malonogometnog turnira.    


Za pehar pobjednika “Jame 2021.”, u organizaciji Grobničkih dondolaša te uz potporu Općine Čavle, ovog se tjedna bore čak 24 momčadi iz različitih dijelova naše županije, ali i gosti iz Istre. 

Najuspješnije čekaju vrijedne nagrade. Pobjednici osvajaju 10 tisuća kuna, drugoplasirani 6, treća momčad osvojit će 3, a četvrta tisuću kuna. A da će u “Jami” biti žestoko vidjelo se već prvog dana…


Rezultati  

CB Max - Alkoholiko Madrid 3:2
Konoba Fran Krsto Frankopan - Pizzeria Na piketu 4:2
Generali i Faul team - Pekara Klana 2:1
Orcus plus & Daman - Škurinje bar 3:1
Konoba Fran Krsto Frankopan - Za penal 2:1
CB Manhattan - Žuti Mravi 2:1


Utakmice po skupinama igraju se svakog dana, s početkom u 19 sati, sve do četvrtka. U petak se igraju susreti osmine finala, dok je završnica turnira na rasporedu u subotu, kada će se, uz četvrtfinalne, polufinalne te finalnu utakmicu, odigrati i revijalni susret “teške kategorije” između Grobničkih dondolaša i Kukuljanskih zvončara.