Čavle 25. lipanj 2021.

Platak spreman za još jedan aktivan vikend

Platak spreman za još jedan aktivan vikend
Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ je za ovaj vikend ponovno pripremio zanimljiv program

Lipanjske aktivnosti “Festivala sportske rekreacije Platak 2021” završavaju narednog vikenda na omiljenom izletištu, na 1111 metara nadmorske visine, a sve to u sklopu bogatog ljetnog programa koji će potrajati sve do rujna. 

Pod pokroviteljstvom Primorsko- goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ je za ovaj vikend ponovno pripremio zanimljiv program.

U subotu, 26. lipnja u 10 sati započinje planinarski pohod srednje teškom stazom Platak- Snježnik- Platak koji će potrajati oko 3 sata, a organizira se u suradnji s PD Kamenjak. Svi zainteresirani pozvani su da dođu do 10 sati na Platak te da se opreme svim potrebnim za planinarenje.

Nedjeljni program također započinje u 10 sati i donosi dva poligona. Prvi je namijenjen ljubiteljima streličarstva i organizira se u suradnji sa SK Ajkule Rijeka pa će tako svi zainteresirani moći naučiti ponešto o toj disciplini te je i isprobati pod nadzorom majstora streličarstva. Zabavno će biti i na drugom poligonu jer se u suradnji s KŠR Gorovo priprema Decathlon zona, poligon pun brojnih zabavnih i sportskih aktivnosti za sve generacije. 

Koliko god bilo vruće, na Platku je uvijek ugodnije pa organizator poziva svih na još jedan aktivan vikend na svježem zraku i lijepoj prirodi.