Čavle 21. travanj 2022. K.V.

Ponajbolji hrvatski crafteri vraćaju se na Grobnik

Ponajbolji hrvatski crafteri vraćaju se na Grobnik

Neki od najboljih hrvatskih “craftera” će u subotu, 30. travnja, u drevnom frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika točiti svoje pive

4. "Craft Fest" se vraća na Grobnik u novom, proljetnom terminu. Ove godine održat će se kao uvertira prvomajskom prazniku. Neki od najboljih hrvatskih “craftera” će u subotu, 30. travnja, u drevnom frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika točiti svoje pive. Izostati neće ni gastro ponuda, a za dobru će se zabavu pobrinuti Old School Band.


Na Grobniku će pivoljupce razveseliti: Brewtiga Craft Beer Shop, Drivenik Brewery, King`s Brew, Pivovara Medvedgrad, Pivovara Morčić i Pivovara Podrum. Da se piva ne degustira na prazan želudac, pobrinut će se Udruga Palentar koja će kuhati grobničku palentu kompiricu, uz koju će posjetiteljima ponuditi pivske kobasice. Svoje će suhomesnate proizvode ponuditi OPG Franjul, a sireve OPG Frankulin. Kako bi uživanje u izvrsnim pivama bilo potpuno, posjetitelji na info- pultu mogu nabaviti svoju staklenu kriglu koju će ponijeti kao sjećanje na ovu feštu malih majstora pivara.


4. "Craft Fest Grobnik" organizira Udruga Palentar uz pomoć Općine Čavle, Općine Jelenje i Turističke zajednice Općine Čavle. Festival craft pive i sjajne zabave započet će u 15 sati uz slobodan ulaz.