Čavle 5. lipanj 2017.

Rasplesana grobnička večer u režiji Plesnog centra Sirius

Rasplesana grobnička večer u režiji Plesnog centra Sirius
Talentirani mladi plesači Plesnog centra Sirius jučer su oduševili Grobničane na 2. Završnoj produkciji, održanoj u Domu kulture Čavle. Gledatelji su uživali u 24 atraktivne koreografije kroz koje se predstavilo stotinjak plesača.
 
U nezaboravnoj plesnoj večeri uživali su gledatelji u Domu kulture Čavle. Kreativne koreografije i atraktivni nastupi stotinjak plesača obilježili su 2. Završnu produkciju Plesnog centra Sirius. 
 
Pedesetak mladih plesača grobničkog plesnog centra predstavilo se kroz 18 sjajnih koreografija, koje “potpisuju” Lucija Vojta, Linda Doričić, Natalija Malbašić, Roman Vrančić, a više no dostojnu “konkurenciju” Sirius je imao u brojnim gostima. Team Rock, Flame, Flash Dance Unit, Gym Dance, RiS i Porto Ri dali su svoj doprinos plesnoj večeri za pamćenje.
 
Oko tristo gledatelji uživalo je u različitim plesnim stilovima (urban, mtv commercial, musical, heels, suvremeni), kroz koje su se predstavile sve generacije plesača, a poseban su pljesak zaslužili mališani, od kojih najmlađi plesači imaju tek 4 godine. 


Plesni centar Sirius
 
Plesni centar “Sirius” osnovan je u rujnu 2015., a danas broji pedesetak članova s kojima rade voditelji Lucija Vojta, Linda Doričić, Natalija Malbašić, Roman Vrančić i Jan Maroević. Već su prve dvije godine potvrdile da Grobničani znaju plesati. Osvojene su brojne nagrade i priznanja na državnim i međunarodnim natjecanjima.
 
Svi koji žele zaplesati sa Siriusom mogu se uključiti u rad centra. Zainteresirani se mogu, u večernjim satima, javiti osobno na adresi Čavja 48, na telefon 099/222-11-44 ili preko FB stranice Plesnog centra Sirius.