Čavle 26. veljača 2022. Klaudio Vrančić

Rekordan broj maškaranih vozila na grobničkim cestama

Rekordan broj maškaranih vozila na grobničkim cestama
8. izdanje Grobničkog maškaranog auto rallyja okupilo je rekordan broj sudionika. Njih oko 170, raspoređeno u 60 maškaranih vozila danas je na grobničkim cestama pokazalo svu svoju maštovitost, ali i vozačku vještinu. 

Osmo izdanje Grobničkog maškaranog auto rallyja na Hrastenici je rano jutros okupilo veliki broj vozila i sudionika. Naime, prijavljeno je rekordnih 60 vozila, u koja se, uz pridržavanje epidemioloških mjera, smjestilo oko 170 maškara. 


“Drago nam je da je naš rally zainteresirao ljude iz svih krajeva naše županije, od Gorskog kotara do otoka, ali i iz susjedne Istre” istaknuo je Goran Mavrinac, predsjednik Čavjanskih maškara, zahvalivši na pomoći Automotodromu Grobnik, Općini Čavle te Komunalnom društvu i Turističkoj zajednici općine Čavle. 


S Hrastenice je maškarana kolona krenula prema Čavlima, gdje je, iza Čebuharove kuće, održan prvi ispit spretnosti. Uz veliku dozu maštovitosti dio maškara je, pod budnim okom direktora utrke Igora Eškinje, još jednom pokazao i zavidno vozačko umijeće. 


Sudionici Grobničkog maškaranog auto rallyja i ove su godine imali jedinstvenu priliku odvoziti revijalni krug po pisti, a događanje će u popodnevnim satima završiti drugim ispitom spretnosti kod Boćarskog doma na Hrastenici.