Čavle 3. svibanj 2024. K.V.

Sve je spremno za 6. Craft Fest u Kaštelu Grobnik

Sve je spremno za 6. Craft Fest u Kaštelu Grobnik
Brewtiga, Drivenik Brewery, King`s Brew, Pivovara Međimurski lepi dečki, Pivovara Morčić i Pivovara Podrum na Grobniku

Pivoljupci će ove subote, 4. svibnja od 17 sati, uživati na 6. izdanju popularnog grobničkog “Craft Festa”. Čaše će im puniti ponajbolji hrvatski crafteri. U Kaštel Grobnik ovog puta stižu: Brewtiga, Drivenik Brewery, King`s Brew, Pivovara Međimurski lepi dečki, Pivovara Morčić i Pivovara Podrum.

Članovi Udruge Palentar, koja događanje organizira uz pomoć Općine Čavle i TZO Čavle, pobrinut će se da s Grobnika nitko kući ne ode gladan. Na meniju će i ovog puta biti grobnički specijaliteti. Izostati neće niti sajamska ponuda suhomesnatih proizvoda OPG-a Franjul, kao niti ponuda sireva OPG-a Frankulin. Za ostalu ugostiteljsku ponudu pobrinut će se Caffe bar Centar, dok će za podizanje atmosfere bit će zadužen Old School Band.


Organizatori, koji napominju kako je ulaz na Craft Fest besplatan, su za posjetitelje pripremili i tombolu s vrijednim nagradama, a svi koji to požele na info pultu moći će kupiti staklenu suvenir - kriglu. 

“Hodeć do Grada Grobnika”

Mnogo je načina za ove subote doći do grobničkog Kaštela, ali najzanimljiviji je svakako pješice atraktivnom stazom. Naime, TZO Čavle istog dana organizira šetnju “Hodeć do Grada Grobnika”. Polazak je u 16 sati iz centra Čavala, a dolazak u Kaštel očekuje se oko 17 sati.