Kastav 17. veljača 2019.

Koktelsi, Brevis Band i Decibeli ponovno oduševili

Koktelsi, Brevis Band i Decibeli ponovno oduševili

Dobitna kombinacija: Koktelsi, Brevis Band i Decibeli, koja je otvorila ovogodišnji "pusni pakal" u Kastvu, 5. se subotu vratila u grad na brege. Maškare su sinoć pristizale iz svih krajeva naše, ali i susjedne Istarske županije pa je kastavski maškarani šator ponovno bio “pun k’o šipak”.

Kako se dobitna kombinacija ne mijenja Maškarani centar Kastav u 5. je nastavku sjajnog “serijala” na pozornicu sinoć vratio Koktelse, Brevis Band i Decibele, koji su i otvorili ovogodišnji kastavski “pusni pakal”. Vatreno je tako bilo na pozornici, ali i na podiju.

Naime, Maškarani šator, pokraj kastavske Školske sportske dvorane, ponovno je “pucao po šavovima”. Brojne su maškare u Kastav stigle iz svih krajeva naše, ali i susjedne Istarske županije, a među sjajno raspoloženim maškarama bio je i “smijenjeni” kastavski gradonačelnik Matej Mostarac. 

U velikom finalu ovogodišnjeg kastavskog “pusnog pakla” sljedeće subote, 23. veljače, u Maškaranom centru Kastav gostuju: Night Express: Decibeli i Brevis Band.

Foto: Daniela Mikičić