Kastav 21. siječanj 2018.

Koktelsi “zapalili” Maškarani centar Kastav

Koktelsi “zapalili” Maškarani centar Kastav
Maškarani centar Kastav sinoć je opravdao visoka očekivanja i već prve subote pokazao da će ove zime biti “prijestolnica” maškaranih zabava na Kvarneru. Prepun šator feštao je uz sjajne Koktelse, Brevis bend i Decibele.

Pusni tanci su se u velikom stilu vratili u Kastav. Kastavski maškarani šator, smješten pokraj Školske sportske dvorane, sinoć je “pucao po šavovima”. U Kastav su maškare stizale iz svih krajeva naše i susjedne Istarske županije, ali i Slovenije, a iz Maškaranog centra Kastav, ako je suditi po sjajnoj energiji koja se širila šatorom, nitko nije otišao razočaran.


Za dobru feštu, kako to Koktelsi kažu- “po domaću style”, pobrinuli su se upravo energični autori simpatičnog slogana, a u tome su im pomogli Brevis bend i Decibeli. I dok su maškaranim šatorom odjekivali prepoznatljivi domaći hitovi organizatori su se pobrinuli da nitko ne bude gladan ni žedan, a najbolje su maske kući odnijele vrijedne nagrade. Izdvojiti i pohvaliti svakako treba prvu grupnu nagradu, koju su osvojili maštoviti gosti iz Slovenije, koji su se maskirali u Koktelse.


Osim vrijednih nagrada u Maškaranom centru Kastav brojne je posjetitelje dočekalo piće dobrodošlice, grupni popusti, vip prostor- samo za “maškaranu kremu” s posebnim zaštitarom i konobarem te još pokoje, ugodno iznenađenje, a tako će, najavljuju organizatori, biti i narednih subota.

Druga subota uz Maura Staraja i La Bandu

Kastavski “pusni pakal” nastavlja se već sljedeće subote kada pod šatorom gostuje još jedan izvrsni domaći bend- Mauro Staraj i La Banda, a veliku će podršku, baš kao i Koktelsi, imati u Brevis bandu i Decibelima.


Kako je bilo sinoć u Maškaranom centru Kastav, na prvoj ovogodišnjoj maškaranoj fešti možete pogledati OVDJE.

Foto: Damir Zamaklar