Kastav 19. siječanj 2019.

Maškarani oktanci zavladali cestama Halubja i Liburnije

Maškarani oktanci zavladali cestama Halubja i Liburnije
Na putu od Viškova do Opatije maškarani su se oktanci zaustavili u Kastvu, gdje su ih dočekali sjajno raspoloženi domaćini. Jubilarni 10. Rally maškaranih oktanaca Halubje- Liburnija okupio je stotinjak sudionika u dvadeset i pet maškaranih vozila.
 
Jubilarni 10. Rally maškaranih oktanaca Halubje- Liburnija jutros je startao u Viškovu, gdje je na  parkiralištu “Milihovo” održan prvi ispit spretnosti. Stotinjak je sudionika, raspoređenih u dvadeset i pet maškaranih vozila, potom krenulo put Kastva. Na Trgu Matka Laginje, dočekala ih je okrjepa i sjajno raspoloženi domaćini. 
 
Iz Kastva je najveselija kolona vozila nastavila prema Frlaniji i dalje preko Matulja do Opatije, gdje će se održati drugi ispit spretnosti, nakon čega će na Slatini,oko 15 sati, biti uručene nagrade  najuspješnijim vozačima i najboljim maskama. 
 
10. Rally maškaranih oktanaca Halubje- Liburnija i ove je godine organizirao Autoklub Ri autosport, a pokrovitelji su općine Viškovo i Matulji, gradovi Kastav i Opatija te Primorsko- goranska županija.

Komentari