Kostrena 26. ožujak 2018.

“Dobro se dobrim vraća” u Kostreni

“Dobro se dobrim vraća” u Kostreni
Kostrenski mališani naučili su da se “dobro dobrim vraća”. Istoimena predstava “Produkcije Z” danas je gostovala u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, u sklopu ovogodišnjeg “Proljeća u Kostreni”.
 
Hvalevrijedna kostrenska manifestacija “Proljeće u Kostreni”, koja je ove godine dočekala svoje 15. izdanje, malim Kostrenjanima u ožujku i travnju donosi ukupno pet zanimljivih predstava. 
 
Dvjestotinjak kostrenskih mališana danas je tako, u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, uživalo u predstavi  “Dobro se dobrim vraća”, splitske Produkcije Z. 
 
U kazalište od malih nogu
 
“Djeca su danas fantastično reagirala. Predstave Produkcije Z uvijek su klasično dobre jer imaju poruku. Već godinama nam dolaze i ta suradnja je jako dobra”, rekla je predsjednica Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena Vesna Valenčić.
 
“Proljeće u Kostreni” tradicionalna je kulturno- edukativna manifestacija koja Kostrenjane od malih nogu uči odlasku u kazalište. Mnogi od njih u budućnosti će zasigurno posjećivati još jednu kulturnu kostrensku manifestaciju- “Jesen u Kostreni”.
 
“Gospođica neću” i “Ispeci pa reci”
 
Kostrenska kazališna priča nastavit će se i u travnju, kada u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija gostuje Scena Gorica s predstavom “Gospođica neću” (23. travnja) i Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život s nagrađivanom predstavom “Ispeci pa reci” (25. travnja), koja će biti svojevrsni poklon mladoj kostrenskoj kazališnoj publici pa će ulaz biti besplatan.
 
15. “Proljeće u Kostreni” zajedničkim snagama organiziraju Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji i Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena uz pomoć Općine Kostrena.