Kostrena 15. srpanj 2023. Klaudio Vrančić

“Jedna noć u Kostreni” u kojoj je uživala publika i izvođači

“Jedna noć u Kostreni” u kojoj je uživala publika i izvođači
Premijerno izdanje festivala “Jedna noć u Kostreni” održano sinoć u prepunoj lučici Podurinj 

Jedna noć u Kostreni, ako je suditi po viđenom sinoć u lučici Podurinj, neće biti jedina. Večer ispunjena glazbom malo je koga ostavila ravnodušnim, a premijerno je izdanje festivala opravdalo visoka očekivanja, kako kostrenske publike, tako i brojnih izvođača, redom poznatih glazbenih imena. 


Na “moru” su zapjevali: Giuliano, Đani Maršan, Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Martina Majerle, Božidarka Matija Čerina, Katja Budimčić Sabljar, Lado Bartoniček, Dino Antonić, Klapa Baladur, Ženski vokalni sastav Luštrin i Mići Boduli. Gost iznenađenja bila je sjajna Andrina Frleta, a izvođače je pratio Infinity Band Croatia Orchestar. 


Emotivna večer, koja je ime dobila po poznatom kostrenskom šlageru, bila je ispunjena uspješnicama, kao što su "Kostreno moja”,“Prošeći se z manun po Kvarneru” ili “Del tebe” pa je publika mogla uživati u jedinstvenom glazbenom putovanju. A kako festival nije bio natjecateljski uživali su i opušteni izvođači.


“Jednu noć u Kostreni”, koju su vodili Robert Ferlin i Jelena Glišić, zajedničkim su snagama organizirali Turistička zajednica općine Kostrena, Općina Kostrena, Centar kulture Kostrena i KD Kostrena, a organizatorima su u pomoć priskočile tvrtke INA i Dezinsekcija.