Kostrena 13. srpanj 2021.

Koncerti s mora i predstava Munchhausen u Kostreni

Koncerti s mora i predstava Munchhausen u Kostreni
U narednim danima posjetitelji kostrenskih plaža osim u kupanju moći će uživati i u koncertima s mora, a tu je i predstava Munchhausen

“Ploviti se mora” za Kostrenu oduvijek ima posebno značenje pa će tako Kostrena zaploviti i kroz nove epidemiološke mjere. Umjesto planiranih koncerata na plaži Veli jarak na koje je dolazila publika, ovoga puta koncerti će doploviti publici. 

U narednim danima posjetitelji kostrenskih plaža osim u kupanju moći će uživati i u koncertima s mora. Uz podršku tvrtke Dezinsekcija u četvrtak, 15. srpnja u 18 sati ispred uvale Žurkovo "zaplovit" će koncert Nikoline Tomljanović, a potom će 22. srpnja kostrenska kupališta obići će i PachaMama Street Connection.

Popularna monodrama Munchhausen

Posjetitelje koji su u mogućnosti predočiti EU digitalnu Covid potvrdu, u subotu 17. srpnja u 21 sat na Trgu Sv. Barbare očekuje prava kazališna poslastica, popularna monodrama Munchhausen u režiji Borisa Kovačevića u kojoj igra izvrsni i višestruko nagrađivani Vilim Matula.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr Ulaznice za Münchhausen, 17. srpnja u 21:00 (mojekarte.hr) ili 30 minuta prije početka predstave na blagajni na Trgu Sv. Barbare.

Ujedno je predstava Munchhausen u organizaciji Centra kulture Kostrena prvo je kostrensko događanje koje ima Certifikat Sigurna okupljanja.