Kostrena 10. lipanj 2020.

Kostrenski foto natječaj “Kad dojdeš, da najdeš…"

Kostrenski foto natječaj “Kad dojdeš, da najdeš…"
Turistička zajednica Općine Kostrena organizira foto natječaj pod nazivom “Kad dojdeš, da najdeš…”, a sudionike čekaju prigodni pokloni.

Kaže se da je ljepota u oku promatrača pa tako i Kostrena mijenja vizuru i otkriva svoje čari i skrivene ljepote onima koji je pomnije promatraju, a to su prije svega umjetnici i ljubitelji fotografiranja čije oko često vidi i pronalazi ono nama skriveno. 

“Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiranje na sudjelovanje u foto natječaju Kad dojdeš, da najdeš, s ciljem da otkrijemo i zabilježimo sve posebnosti, neke nove perspektive Kostrene kakvu do sada nismo vidjeli ni doživjeli, ne samo kako bismo je predstavili posjetiteljima, nego kako bismo ostavili trag u vremenu, za sve kojima je Kostrena u srcu i sve koji iza nas dolaze. Otkrivajmo Kostrenu zajedno, pokažite nam Kostrenu kakvom ju Vi vidite”, poručuju organizatori.

Fotografije je potrebno dostaviti na email: tzo-kostrena@ri.t-com.hr. Autor najbolje fotografije bit će nagrađen Kostrenskom tortom, a svim sudionicima natječaja bit će uručeni prigodni pokloni. Autor fotografije mora dostaviti ime, prezime i kontakt te ustupiti autorsko pravo korištenja fotografije za sve javne objave TZO Kostrena. Natječaj je otvoren od 10. do 30. 6. nakon čega će TZO Kostrena pristigle fotografije objaviti na svojoj Facebook stranici. 

Pristigle fotografije bit će objavljene na Facebook stranici TZO Kostrena u periodu od 1. do 8. srpnja, nakon čega će zbrojem lajkova posjetitelja stranice biti proglašena najljepša fotografija i njezin autor. Pratitelji Facebook stranice TZO Kostrena sudjeluju u izboru dodjelom lajka onoj fotografiji za koju smatraju da je najljepša (1 lajk = 1 bod).