Kostrena 29. studeni 2021. Izvor: TZO Kostrena

“Kostrenskom putovnicom” do Zigmanova suvenira

“Kostrenskom putovnicom” do Zigmanova suvenira
U kostrenskim će ugostiteljskim objektima posjetitelji nakon konzumacije dobiti pečat u “Kostrensku putovnicu”, koju će nakon sakupljenih deset pečata zamijeniti za suvenir s potpisom Juraja Zigmana.

Kraj kalendarske godine tradicionalno se obilježava brojnim adventskim događanjima diljem svijeta pa je tako i na Kvarneru, gdje će se Advent slaviti na različite načine. Jedan od svakako drugačijih pristupa, a sukladan vremenima u kojima živimo, obilježit će Kostrenu, gdje Općina Kostrena i TZO Kostrena, pod pokroviteljstvom INA- e i Dezinsekcije, pripremaju “Ugostiteljski prosinac 2021”. 

Manifestacija obuhvaća deset kostrenskih ugostitelja koji su se uključili u ovu zanimljivu priču, a to su: Restoran pizzeria Anić, Me Gusta Beach Food & Bar, Quorum Garden, Taverna Vidikovac, Caffe bar Pod pločom, Caffe bar Inbox, Caffe bar Libar, Caffe bar Val, Pizzeria Savannah i Konoba More.

Kostrenska putovnica

Sve počinje već 1. prosinca kada će, u ugostiteljskim objektima koji sudjeluju u manifestaciji, svaki posjetitelj moći preuzeti jedinstvenu “Kostrensku putovnicu”. Vlasnici tog “dokumenta” će u prosincu, tijekom posjeta navedenim ugostiteljskim objektima, za konzumaciju dobiti pečat u putovnicu, nakon sakupljenih deset pečata dobit će nagradu- poseban kostrenski suvenir kojeg je izradio naš poznati dizajner Juraj Zigman.

Manifestacija traje od 1. do 31. prosinca i za vjerovati je da će biti razlog više za posjet Kostreni, mjestu kojeg vole pohoditi svi željni ugodne šetnje, dobre ugostiteljske ponude i uživanja u brojnim sadržajima. “Ugostiteljski prosinac 2021.” će tako biti jedan od sadržaja koje će Kostrena ponuditi tijekom Adventa.