Kostrena 10. travanj 2022. Klaudio Vrančić

Najvećom pincom u povijesti Kostrene najavljen Uskrs

Najvećom pincom u povijesti Kostrene najavljen Uskrs
U najatraktivnijem trenutku događanjima bogatog “Uskrsa u Kostreni” mještanima i njihovim gostima poslužena je najveća pinca u povijesti Kostrene.

Zabavno, zanimljivo i zdravo bilo je danas u Kostreni, iza koje je nedjelja bogata događanjima. Najzanimljivije je dakako bilo ispred Narodne čitaonice, gdje je održana atraktivna manifestacija “Uskrs u Kostreni”. 


Organizatori, Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena, pobrinuli su se da u predivnom danu uživaju sve generacije. Za najmlađe su pripremili zabavne igre i tematske radionice, a mališanima je društvo radio dobro raspoloženi uskrsni zeko. 


U isto su vrijeme oni nešto stariji uživali u bogatoj gastro ponudi. Predjela nije nedostajalo, fritaja sa šparogama bila je glavno jelo, a priča za sebe bio je desert. Naime, u najatraktivnijem trenutku mještanima i njihovim gostima poslužena je najveća pinca u povijesti Kostrene, koju je ispekla kostrenska “Snjeguljica”.


A da ovogodišnji “Uskrs u Kostreni” ne prođe u tišini pobrinuli su se Klapa Baladur, Coffee Shop Acoustic i Techno Vikings, tako da je i u glazbenom dijelu programa svatko mogao pronaći nešto po svom guštu. 


Spomenuti svakako treba kako je tijekom dana u Žurkovu održan sajam zdrave hrane “Zelena Kostrena”, kao i da su novom šetnjom, uz brojne sudionike, nastavljeni “Dani nordijskog hodanja u Kostreni”.