Kostrena 26. kolovoz 2020.

“Potraga za srcem Kostrene” za kraj Ljeta u Kostreni

“Potraga za srcem Kostrene” za kraj Ljeta u Kostreni
“U potrazi za srcem Kostrene”, završno događanje Ljeta u Kostreni, održat će se ovog četvrtka na Trgu sv. Barbare. Susjedstvo Kostrena program održava u sklopu projekta Rijeka 2020, programskog pravca 27 susjedstava.

Završno događanje Ljeta u Kostreni- “U potrazi za srcem Kostrene” održat će se u četvrtak, 27. kolovoza. Program susjedstva Kostrena na Trgu sv. Barbare organiziraju Centar kulture Kostrena i Općina Kostrena, a dio je projekta Rijeka 2020, programskog pravca 27 susjedstava.
 
Pretprogram je na rasporedu od 16 do 18 sati u “Dnevnom boravku” Narodne čitaonice u Kostreni sv. Luciji, gdje će se predstaviti i europski partneri- slovenska Občina Selnica ob Dravi.

Svečano otvorenje na Trgu Svete Barbare na rasporedu je u 21:15, a program će trajati sve do 23:00. Nakon preuzimanja vremenske kapsule od susjedstva Gomirje bit će predstavljena “Kuća kostrenskih pomoraca”, nakon čega slijedi otvorenje audio- prostorne izložbe “Brod Kostrena u luci Santo Domingo”. Večer će završiti druženjem uz prigodni program i nastup Lucije Stipanović.