Kostrena 12. prosinac 2021. Klaudio Vrančić

Rijeka pobjednik 44. Egona Polića, Pomorcu treće mjesto 

Rijeka pobjednik 44. Egona Polića, Pomorcu treće mjesto 
Mladi nogometaši Rijeke pobjednici su 44. Memorijalnog nogometnog turnira “Egon Polić”, što se igrao na novom terenu u Kostreni. Drugo mjesto osvojila je Lokomotiva, a treće domaćin Pomorac. 

100 godina organiziranog igranja nogometa u Kostreni svečano je obilježeno otvaranjem novog pomoćnog igrališta u Žuknici, a čast da prvi isprobaju novi teren imali su talentirani mladi igrači. 


44. Memorijalni nogometni turnir “Egon Polić” u Kostreni je okupio osam momčadi. Snage su odmjerili nogometaši Pomorca 1921, Rijeke, Orijenta 1919, Lokomotive, Grobničana, Rječine, Halubjana i Krka. 


Pehar pobjednika večeras su visoko podignuli nogometaši Rijeke, koji su u finalu s uvjerljivih 4:1 bili bolji od Lokomotive, dok su u susretu za treće mjesto domaćini s 1:0 svladali Halubjan. 


Najboljim igračem proglašen je član Rijeke Robert Špehar. Igrač Pomorca Mateo Milković najbolji je vratar, a Borna Tomljanović iz Lokomotive najbolji strijelac ovogodišnjeg turnira. 


Sudionike je na samom kraju pozdravio kostrenski načelnik Dražen Vranić, čestitavši najuspješnijima, a slavljeničko izdanje “Egona Polića” završeno je vatrometom na nebu iznad Kostrene i vatrenim brojem 100 koji je obasjao Žuknicu.