Kostrena 19. rujan 2017.

Trener svih trenera otvorio kostrensku "Jesen"

Trener svih trenera otvorio kostrensku "Jesen"
Duhovitom monodramom “Ćiro”, u kojoj sjajni Tarik Filipović utjelovljuje “trenera svih trenera”, otvorena je ovogodišnju, 16. po redu, “Jesen u Kostreni”.

Rasprodana Narodna čitaonica Kostrena Sv. Lucija ugostila je najpoznatijeg hrvatskog trenera. Karizmatičnog i pomalo ekscentričnog Miroslava Ćiru Blaževića, na kostrenskim je daskama koje život znače, utjelovio jedan od naših najpoznatijih glumaca- Tarik Filipović.


“Ćiro” priča o svom djetinjstvu, odrastanju u rodnom Travniku, nogometnoj i trenerskoj karijeri u zemlji i inozemstvu, Rijeci, Dinamu, Hajduku, navijačima, hrvatskoj reprezentaciji, složenom odnosu s novinarima, obitelji… životu.

Izvrsni Tarik Filipović je monodramom o životu Miroslava Ćire Blaževića, inače njegovim autorskim projektom, dobro nasmijao Kostrenjane i njihove goste, u prepunoj Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija. Na brojne anegdote iz života najpoznatijeg hrvatskog trenera, koje je Tarik prenio na kostrensku pozornicu, malo je tko ostao ravnodušan.


Monodramom “Ćiro”, Satiričkog kazališta Kerempuh, otvorena je 16. “Jesen u Kostreni”, koja se nastavlja 25. ovog mjeseca, kada u Kostreni gostuje Gradsko kazalište mladih Split s jednom od najdugovječnijih hrvatskih predstava- “Kazališni sat”. Više o ovogodišnjoj “Jeseni u Kostreni” možete pročitati OVDJE.