Kostrena 21. lipanj 2020.

Vatromet i partyji na "ludom" dočeku ljeta u Kostreni

Vatromet i partyji na "ludom" dočeku ljeta u Kostreni
Cjelodnevni program kostrenske “Dobrodošlice ljetu” kulminirao je u večernjim satima uz partyje na terasama ugostiteljskih objekata, a točno u ponoć nebo iznad Kostrene obasjao je vatromet. 

“Ljeto u Kostreni” može početi. Nakon cjelodnevnog zagrijavanja uz raznovrsne programe za sve generacije, koji su se održavali diljem obalne šetnice, kostrenska “Dobrodošlica ljetu” kulminirala je u večernjim satima. 


Od Žurkova do Stare vode ugostitelji (Levante, Me Gusta Beach Food & Bar i Sunset Beach bar, Phanas Beach Bar, Metropolis beach bar, Mosquito, Quorum Garden bar, Beach bar Kota, Water sports Kostrena i Konoba More) su pripremili sjajne programe uz izvrsne DJ- eve i live izvođače te atraktivne plesačice.


A točno u ponoć nebo iznad Kostrene obasjao je atraktivni vatromet, koji je ispunio prve minute, prvog dana ljeta. Fešta se u Kostreni trajala je do dugo u noć, a bogat program nastavlja se već danas. U 11 sati na rasporedu je Kostrenski plivački maraton, a svoje će programe tijekom dana i večeri održavati kostrenski ugostiteljski objekti. Napominjemo, parking je danas i sutra u Kostreni besplatan.


“Ljeto u Kostreni”, koje organiziraju TZO Kostrena, Općina Kostrena, Centar kulture Kostrena i KD Kostrena te brojni ugostiteljski objekti, potrajat će sve do 31. kolovoza, uz brojna događanja. 

“Želja nam je da Kostrena ne bude samo kupališna destinacija već da postane omiljeno odredište posjetitelja željnih dobre zabave”, poručila je Sandra Svetić, direktorica TZO Kostrena.