Kraljevica 23. prosinac 2018.

Kraljevičani uoči Božića darivali beskućnike

Kraljevičani uoči Božića darivali beskućnike
Uoči Božića Kraljevičani su posjetili Prihvatilište za beskućnike "Ruže Sv. Franje”, a njihove su štićenike darivali prijeko potrebnim higijenskim potrepštinama i prehrambenim artiklima.

Predstavnici Grada Kraljevice te mjesnih odbora Bakarac i Kraljevica danas su posjetili riječko prihvatilište za beskućnike- "Ruže Sv. Franje”. Kraljevičani u posjet nisu stigli praznih ruku. Uoči Božića štićenicima prihvatilišta donijeli su prijeko potrebne prehrambene artikle kao i higijenske potrepštine.


“U blagdanskom raspoloženju i božićnom duhu ne smijemo zaboraviti na one koji nemaju toplinu doma i kojima je pomoć najpotrebnija. MO Kraljevica i MO Bakarac, na čelu s predsjednicama Katicom Bajčić i Elizabetom Golob, pokrenuli su ovu humanitarnu akciju te im se na tome od srca zahvaljujem. Zahvalni smo svim svojim građanima koji su se odazvali i time pokazali veliko srce. U ovo blagdansko vrijeme darujte ljubav, toplinu, zagrljaj, toplu riječ, osmjeh, pružite ruku... Ništa od toga ne iziskuje napor ni prevelik trud, a znači mnogo. To su prave vrijednosti koje čine čovjeka čovjekom. Hvala svima koji to čine i prepoznaju”, poručila je zamjenica kraljevičkog gradonačelnika Paula Vučković, zahvalivši riječkom prihvatilištu na srdačnom dočeku.

Hvalevrijednu humanitarnu akciju, u kojoj su sudjelovali Grad Kraljevica i mjesni odbori Bakarac i Kraljevica, pomogla je i Turističke zajednice Grada Kraljevice.