Kraljevica 8. lipanj 2021.

Kraljevički reper predstavio se pjesmom “Novo normalno” 

Kraljevički reper predstavio se pjesmom “Novo normalno” 
Mladi kraljevički reper Quile s pjesmom “Novo normalno” u svega nekoliko sati skupio tisuće pregleda na popularnom You Tube- u 

U Kraljevici se dogodila nova glazbena senzacija, a sudeći po broju pregleda videa, u svega nekoliko sati, rodila se i nova glazbena zvijezda- Quile. Iza umjetničkog se imena krije mladi kraljevički reper Kristijan Pađen. 

Kako je i sam naglasio stihovi pjesme “Novo normalno” ne pričaju njegovu već našu priču. Kritiku na društvenu zbilju, koja je pogodila ne samo našu državu nego i cijeli svijet, Quile je ispričao u stihovima čiji je sam autor. Njegove dikcije i same izvedbe u stilu “story telling” repa ne bi se posramili ni mnogi afirmirani reperi s naše estrade. 
 
Produkciju i glazbenu pozadinu potpisuje FF@Beatz, a ona u potpunosti može nositi etiketu “Made in Kraljevica”, zbog toga što su u izvedbi glazbene pozadine sudjelovali mnogi kraljevački afirmirani glazbenici i članovi kraljevačkih ansambala koji su zdušno Quiletu dali podršku. 

Kao kritika društvu odlučili su ostati sakriveni, anonimni, budući da su i oni bili zaboravljeni i gotovo nebitni. Stoga, ako nekog oduševi gitarska dionica, dječji ili solo glas, bas dionica ili pak cijela produkcija neka se zapita tko je iza toga. Glazba ne nastaje sama od sebe, već od profesionalaca koji su joj posvetili cijeli svoj život, a bili su zaboravljeni i ponekad omalovažavani kad im je “samo” oduzeta mogućnost da rade i normalno žive. 

Sve trenutke agonije, nostalgije, sreće, tuge i ostalih emocija koje su se u čovjeku ispreplitale proteklim vremenima Quile ne donosi samo u stihovima već i u fantastičnom video spotu koji je snimao i režirao Petar Cvitković. Teško je za povjerovati kad pogledate spot da je ovo također Cvitkovićev debi. 

Komentari