Kraljevica 10. rujan 2021.

Plesna kraljica Sara Kirinčić “okrunjena” u Opatiji

Plesna kraljica Sara Kirinčić “okrunjena” u Opatiji
Sara Kirinčić, članica kraljevičkog Dance Queena, najbolji je ženski talent na ovogodišnjem DanceStar World Dance Mastersu

Plesni festival- DanceStar World Dance Masters održavao se od 1. do 5. rujna u Opatiji te je okupilo 900 sudionika iz deset zemalja. 

Kraljevički Plesni klub Dance Queen nastupio je sa 6 solista koji su slavili s visokim brojem bodova u svojim plesnim disciplinama. Sara Kirinčić, plesačica iz Njivica se natjecala u kategorijama solo junior jazz s koreografijom W.O.M.E.N. i solo junior modern s koreografijom “Fools gold” te je u obje kategorije osvojila prvo mjesto. Na kraju natjecanja Sara je osvojila i specijalnu nagradu za najbolju plesačicu cijelog festivala i pripadajuću nagradu, a nastupala je i na Gala večeri, koja se sastojala od najboljih 18 koreografija cijelog natjecanja.


Inače Sara je četrnaestogodišnja plesačica Plesnog kluba Dance Queen, koja aktivno pleše već 8 godina te je prepoznata po izvrsnim rezultatima na Hrvatskoj plesnoj sceni u sportu i kulturi. 

Osim Sare, posljednjih godina i drugi plesači kluba bili su istaknuti kao najbolji plesači plesnih natjecanja: Ira Đerić Hasnac, Mia Velepič ,Petra Velepič, Tim Štimac, Klara Šimić, Dorothea Zubović i Karla Depeder što je dokaz Plesnog Kluba da je u konstantnom vrhu na plesnoj sceni. U prilog tome ide i činjenica da Dance Queen sa svojim grupama često osvaja najbolje nagrade na festivalima i posebno su nagrađivani zbog kvalitete koreografija.

Komentari