Kraljevica 5. prosinac 2021. Klaudio Vrančić, foto: Ranko Frka

Rijeka trkača “potekla” gradom svetog Nikole

Rijeka trkača “potekla” gradom svetog Nikole
Kraljevica je ugostila 3. kolo “Riječke zimske lige u trčanju Igor Malešević”, koje je okupilo stotinjak sudionika, profesionalaca i rekreativaca. 

Grad svetog Nikole danas je bio domaćin 3. kola “Riječke zimske lige u trčanju Igor Malešević”, u organizaciji Triatlon kluba Rival, a pod pokroviteljstvom Keindl Sporta. Na startu se, u srcu Kraljevice, jutros okupilo stotinjak izvrsno raspoloženih sudionika. 


Rijeka trkača iz centra je potekla prema Oštru i natrag do kraljevičke rive. U utrci su sudjelovali i naši poznati sportaša, među kojima i kraljevički paraolimpijac Antonio Franko. A šest kilometara dugu dionicu najbrže je istrčao novi državni prvak (U23) na 10 kilometara- Marin Bloudek. 


“Pobjednici su svi sudionici današnje utrke koji su u Kraljevicu došli iz Rijeke, Kastva, Vrbovskog, s Lošinja, Krka… Tko zna, možda su baš danas neki novi olimpijci iz Kraljevice napravili svoje prve trkačke korake. Domaćini su se pokazali kao pravi maheri suorganizacije ne prepuštajući ništa slučaju. KK Kraljevica, NK Kraljevica, DVD Kraljevica, PK Dance Queen pomagali su od regulacije prometa, usmjeravanja trkača do okrijepe ukusnim lignjama s palentom u toću. Trkači su uživali na svakom koraku”, poručio je Miroslav Marić iz Triatlon kluba Rival. 


4. kolo “Riječke zimske lige u trčanju- Igor Malešević” održat će se u nedjelju 19. prosinca u Kastvu s početkom u 10 sati.