Kraljevica 20. lipanj 2023. Izvor: TZG Kraljevica

TZG Kraljevice za iznajmljivače uvela mVisitor

TZG Kraljevice za iznajmljivače uvela mVisitor
Kraljevičkim iznajmljivačima dostupan brz i jednostavan način prijave turista kroz besplatnu aplikaciju

Turistička zajednica grada Kraljevice iznajmljivačima s područja Grada Kraljevice od danas je omogućila brz i jednostavan način prijave turista kroz potpuno besplatnu aplikaciju mVisitor.

Radi se o aplikaciji koja služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. Nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način izvršiti prijave svojih gostiju, u samo 10 sekundi.

Za korištenje aplikacije mVisitor potrebno ju je preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj putem Google Play Store-a ili Apple Store-a te se prijaviti u sustav važećim pristupnim podatcima za eVisitor (OIB iznajmljivača i lozinka eVisitora).

Upute za iznajmljivače

1. Preuzimanje aplikacije mVisitor

Potrebno je otići u Apple Store ili Google Play Store, te pronaći aplikaciju "mVisitor". Nakon preuzimanja i instalacije mobilne aplikacije, spremno je za korištenje.

2. Prijava u aplikaciju mVisitor

Iznajmljivač se prijavljuje u mobilnu aplikaciju mVisitor koristeći postojeće korisničko ime (OIB) i lozinku eVisitor sustava. Tan lista nije potrebna za mVisitor.

3. Odabir jednog od tri načina prijave gostiju

Postoji nekoliko mogućnosti unosa podataka gostiju:
a. Direktno iz mVisitor aplikacije gostu šaljete personalizirani link za unos podataka, nakon čega ih on šalje natrag vama na autorizaciju.
b. U aplikaciji kreirate i isprintate dokument s QR kodom te ga postavite u vaš objekt. Gost skenira “QR kod” koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unosi osobne podatke, te ih šalje iznajmljivaču na autorizaciju.
c. Kroz mVisitor aplikaciju iznajmljivač ručno unosi podatke gosta ili skenira kamerom mobilnog uređaja.           

4. Provjera točnosti podataka i izvršenje prijave gostiju

Nakon provjere točnosti podataka gostiju, klikom na “Prijavi goste” unutar mVisitor aplikacije izvršavate prijavu gostiju na eVisitor.

Više informacija o samom sustavu dostupno je na mVisitor.hr, a upute za korištenje na YouTube linku.