Kraljevica 7. svibanj 2022. Klaudio Vrančić

Više od 350 plesača proslavilo 15. rođendan Dance Queena

Više od 350 plesača proslavilo 15. rođendan Dance Queena

Trofejni kraljevički plesni klub rođendan je proslavio uz dvodijelnu produkciju i sjajne nastupe više od 350 plesačica i plesača

Petnaest je godina prošlo od prvog plesa kraljevičkih “plesnih kraljica”. Od tada do danas Plesni klub Dance Queen sakupio je više od 350 mladih plesačica i plesača, koji su vrlo brzo trofejima napunili kraljevičke vitrine.


“Osvojeno je uistinu puno nagrada, ali meni su nekako najdraže nagrade Grada Kraljevice i Primorsko- goranske županije, koje nisu sportske nagrade, već nagrade za rad s djecom i mladima. Sportski rezultati su nam u uzlaznoj putanji već deset godina. Imamo državne prvake, finaliste europskih i svjetskih natjecanja… Primjer je i naša Mia Velepič, koja je primljena na prestižnu akademiju u Nizozemskoj. U konkurenciji 500 vrhunskih plesača odabrana je među 20. Svih ovih godina uloženo je puno truda, ali isplati se jer djeca su vrhunska”, poručila je Marija Španja iz Plesnog kluba Dance Queen. 


A sve što znaju i mogu članovi Dance Queena okupljenima su pokazali večeras, u prepunom Domu kulture i sporta, na slavljeničkoj produkciji, koja je zbog velikog broja sudionika podijeljena na dva dijela. 

Uz uvijek impresivne koreografije pažnju publike ovog su puta privukli i atraktivni brejkeri i brejkerice, a Kraljevičanima su u pomoć priskočili članovi Flash Dance Unita iz Rijeke i Megablasta iz Velike Gorice.