Jelenje 6. lipanj 2016.

Lea Čaval zlatna u Poreču

Lea Čaval zlatna u Poreču
Jedanaestogodišnja Lea Čaval se s međunarodnog plesnog natjecanja Dance Star, održanog krajem svibnja u Poreču, na Grobnik vratila s najsjajnijim odličjem. Mladu plesačicu tim je povodom ugostio jelenski načelnik Ervin Radetić.

Na najviše postolje Lea se popela solo nastupom u kategoriji musical theatar, uz koreografiju “Cruella de Vil”, koju potpisuje Tanja Metikoš. 

Iako je od osvajanja najsjajnijeg odličja prošlo više od tjedan dana Lea još uvijek slaže dojmove iz Poreča.

“To j u biti jedan svit plesa. Kamo god se obrnete pleše se i bilo j jako lipo. Taj svit meni paše. Kad su me prozvali ja nisan ni čula. Kad san skužila da san prva vrištala san od sriće celi dan. Ja toga ni nakon šetemanu dan još nisan svijesna,” rekla nam je Lea.

Jedanaestogodišnja plesačica članica je plesne skupine Porto Ri, koja je na ovogodišnjem Dance Staru u Poreču, na kojem se natjecalo više od 7 tisuća plesača iz čak 33 svjetske zemlje, osvojila četiri odličja. 

Općinski načelnik Ervin Radetić na današnjem je prijemi izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom te obećao da će Općina Jelenje u budućnosti i dalje stajati iza talentirane mlade plesačice.