Jelenje 25. rujan 2015.

“Noćna patrola” ponovno u akciji

“Noćna patrola” ponovno u akciji
Poduži niz “kriminalnih” radnji u Dražicama je doslovno razgolitio snage reda i mira. Dvojica policajaca i jedna noćna smjena u Domu kulture u Dražicama izazvali su salve smijeha.
 
Prvi dio zabavne i duhovite “Noćne patrole” otkriva što noćna smjena može napraviti od dvojice policajaca. 

“Radnja je vrlo jednostavna, riječka, domaća, o dva policajca. Od kojih je jedan oženjen za Grobnišćicu. Njima se u jednoj noći događaju raznorazne čudne stvari i na neki način budu potpuno razmontirani, ali se iz svega toga, bez obzora na njihovu glupost, uspijevaju izvući i na kraju isplivaju, što se pokaže u sljedećim nastavcima,” rekao je redatelj Bojan Lakoš.
 
Trilogija Ri Teatra

Zanimljivo, uspješna komedija Ri Teatra dobila je i dva nastavka “Noćnu patrolu 2” i “Noćnu patrolu 0”, ujedno prvu hrvatsku 3D komediju, predstavu koju se gleda 3D naočalama.

“Noćna patrola” je na redovitom repertoaru riječkog Kulturnog centra Kalvarija još od 2004. godine, a predstava je gostovala i na kazališnim daskama diljem Hrvatske. Odigrana je više od stotinu puta.

“Predstava je još uvijek na repertoaru, nakon 11 godina. U istoj postavi, osim ženske uloge koja se mijenjala tri puta. Drago nam je što smo na okupu, što publika u Kulturnom centru Kalvarija još uvijek dolazi u velikom broju, zato je predstava i opstala toliko godina,” rekao je Lakoš.

Uz redatelja i glumca Bojana Lakoša gledateljima su se u Dražicama predstavili: Lado Bartoniček, Tomislav Vičević, Igor Ban i Nina Krapić.

Hit komedija Ri Teatra “Noćna patrola” održana je u sklopu proslave ovogodišnje Mihoje.