Jelenje 1. travanj 2015.

Pomozimo Zrinku Kaurinu

Pomozimo Zrinku Kaurinu
U organizaciji UHBDDR-a Primorsko-goranske županije i Pikado kluba Formula 1 u subotu, 28. ožujka u Bistrou Formula 1 održan je humanitarni turnir u pikadu. Svrha je natjecanja bila prikupiti sredstva za liječenje teško bolesnoga Zrinka Kaurina iz Bakra. Dvadesetogodišnji Zrinko boluje od zloćudne bolesti i upravo je započeo šestomjesečno liječenje u Italiji koje će stajati oko 200 tisuća kuna. 

Na pikado turniru u Podhumu okupilo se 40 natjecatelja, a od kotizacije i humanitarnih priloga tijekom jednodnevnoga turnira  za Zrinkovo liječenje prikupljeno je inicijalnih 4.500 kuna. 

Spomenuti turnir dio je šire akcije koja će trajati cijelo vrijeme Zrinkova liječenja, a u sklopu koje će se organizirati i druga humanitarna događanja, kako bi se prikupio potreban iznos. Primjerice, članovi UHBDDR-a uskoro planiraju i odlazak na riječki Korzo gdje će ponuditi 900 porcija graha po popularnoj cijeni od 10 kuna, a u planu su i mnoga sportska natjecanja.

Napomenimo da je za pomoć bolesnome Zrinku pri Hrvatskoj poštanskoj banci otvoren i poseban žiro račun na koji svi građani, sukladno svojim mogućnostima, mogu uplatiti sredstva za Zrinkovo liječenje. Broj računa je: HR6823900013102095410.

Zrinkova obitelj unaprijed zahvaljuje svim ljudima dobre volje na potpori i pomoći.