Jelenje 8. rujan 2017.

Velika jelenska fešta u čast sv. Mihovila

Velika jelenska fešta u čast sv. Mihovila
Dan Općine Jelenje i blagdan sv. Mihovila, zaštitnika jelenske župe Grobničani će proslaviti bogatim programom, što se proteže kroz čak mjesec dana. Za još jednu veliku grobničku feštu bit će zadužen Zlatko Pejaković.
 
Proslava “Mihoje” otvorena je protekle subote događanjem “Hahlić za uru”, a nastavila se druženjem hrvatskih branitelja u Lukežima.
 
“Crazy Show Eldorado”​
 
Već sutra će turnirom u Domu kulture Dražice svoj doprinos dati šahisti, dok je nedjelja rezervirana za “Crazy Show Eldorado” na Trgu Mlikarice. 
 
“Mihoju” će “Dječjim danom” proslaviti i najmlađi, koji će, također na Trgu mlikarice, uživati uz dvorce na napuhavanje i zabavnu glazbu.
 
“Zatancajmo po domaći”
 
Svoj će doprinos ovogodišnjem slavlju dati i boćarice, darivatelji krvi, košarkaši, a izdvojiti svakako treba i “Večer poezije”, sajam autohtonih proizvoda, jedinstvenu manifestaciju “Zatancajmo po domaći” te koncert duhovne glazbe.
 
Najveća “gužva” u Dražicama se očekuje 30. rujna, kad u boćarskom domu Dražice, gostuje Zlatko Pejaković, a izdvojiti svakako treba i Svečanu sjednicu Općinskog vijeća Općine Jelenje 28. ovog mjeseca.
 
Bogat vjerski program
 
“Mihoja” nije samo kulturno- zabavno, već prvenstveno vjersko događanje. Blagdan sv. Mihovila jelenska će župa proslaviti bogatim programom, iz kojeg izdvajamo Svečanu koncelebriranu misu na sam blagdan Svetog Mihovila.
 
Više o programu ovogodišnje “Mihoje”, rasporedu i satnici svih događanja možete pogledati OVDJE.