Kastav 24. prosinac 2018.

Predbožićno druženje Pod ložun uz bakalar, fritule i vino

Predbožićno druženje Pod ložun uz bakalar, fritule i vino
Sjajna atmosfera vladala je jutros u srcu grada na brege. U organizaciji Grada Kastva Pod ložun je održano tradicionalno predblagdansko druženje Kastavaca, uz bakalar, fritule i vino. 
 
Miris bakalara danas se širio Kastvom, gdje je Grad Kastav organizirao prigodno predbožićno druženje za sve građane. Podijeljeno je petstotinjak porcija bakalara, a izostale nisu ni tradicionalne fritule, kao ni kastavsko vino.
 
“Već tradicionalno na Badnjak zaposlenici Gradske uprave druže se s građanima. Poslužimo ih jelom i pićem i svi zajedno nakratko probleme ostavimo po strani. Želim iskoristiti priliku te svim Kastavkama i Kastavcima, ali i svim čitateljima Ri Prstena zaželjeti da kraj ove godine provedu s obitelji u druženju i veselju, kao i sve najbolje u 2019. godini”, poručio je kastavski gradonačelnik Matej Mostarac. 
 
Druženje na Badnjak dio je bogatog programa ovogodišnjeg “Adventa s najljepšim pogledom”, koji u Kastvu traje sve do kraja prosinca, a Kastavcima i njihovim gostima donosi brojna događanja.