Kostrena 29. kolovoz 2023. K.V.

Klapa Intrade velikim koncertom zatvara Kostrensko leto

Klapa Intrade velikim koncertom zatvara Kostrensko leto
U četvrtak 31. kolovoza, u Sportskoj dvorani Kostrena koncert će održati popularni Tomislav Bralić i Klapa Intrade

Kostrensko leto, tradicionalna ljetna manifestacija koja je i ove godine ponudila brojne atraktivne sadržaje, dolazi do svog finala, a završni program održat će se u četvrtak 31. kolovoza. 

Podsjetimo, ovog je ljeta brojna publika uživala u jedinstvenom glazbenom festivalu “Jedna noć u Kostreni” i “Kostrenskoj noći” na kojoj je publiku zabavio popularni Jole, kino projekcijama i kazališnim predstavama na otvorenom, poučnim predavanjima te brojnim drugim sadržajima, a kraj kolovoza označit će i završetak ovogodišnjeg izdanja manifestacije.
 
U četvrtak 31. kolovoza, u Sportskoj dvorani Kostrena, s početkom u 20 sati, koncert će održati popularni Tomislav Bralić i Klapa Intrade. 


“Iako je održavanje koncerta bilo planirano na prostoru lučice Podurinj, nepovoljne i nepredvidive vremenske prilike primorale su nas na pripremu i održavanje koncerta u zatvorenom prostoru, no ono što sa sigurnošću možemo prognozirati je savršena finalna večer Kostrenskog leta uz zajedničko pjevanje svima nam znanih uspješnica kao što su: Zora bila, Samo more nosim ja u duši i Ne damo te pismo naša. Ulaz na koncert je slobodan. Ne propustite večer odlične pjesme, zajedno obilježimo kraj Kostrenskog leta”, poručuju iz Kostrene.