Bakar 24. prosinac 2018.

Bakrani prigodnim druženjem obilježili “Viliju Božju”

Bakrani prigodnim druženjem obilježili “Viliju Božju”
Tradicionalnim predbožićnim druženjem, uz glazbu, dobro društvo, prigodnu marendu i čašicu razgovora, Bakrani su u Domu kulture “Matija Mažić” danas obilježili “Viliju Božju”.
 
Veselo je jutros bilo u Bakru, gdje je održana prigodna marenda za sve stanovnike, u organizaciji Grada Bakra i Turističke zajednice Grada Bakra. Organizatori su se pobrinuli da iz Doma kulture “Matija Mažić” nitko ne ode gladan ni žedan pa je podijeljeno više od 500 porcija bakalara, a izostala nije ni bogata ponuda božićnih slastica, kuhanog vina i čaja… a za dodatno podizanje ionako sjajne atmosfere pobrinuo se KUD “Žažara”. 
 
“Svim mojim sugrađanima, ali i svim ljudima dobre volje, od srca želim obilje zdravlja, božjeg blagoslova te sretnu i uspješnu 2019. godinu te puno sloge i zajedništva jer samo to nas može tjerati naprijed”, poručio je bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić, naglasivši kako je iza Grada Bakra uspješna poslovna godina, koju su obilježili brojni uspjesi. “Uspjeli smo odraditi puno više nego što smo u ovoj godini planirali, od osnovne škole i dvorane na Hreljinu, preko Doma kulture na Krasici i kružnih tokova do otvaranja 500 novih radnih mjesta… Uistinu puno je toga, ali moram naglasiti da iza svega stoji silan trud i angažman svega nekolicine ljudi u Gradskoj upravi, Turističkoj zajednici, Komunalnom društvu Dobra i Industrijskoj zoni, koji su taj ogroman teret posla ponijeli na svojim leđima i neizmjerno sam im zahvalan na tome jer bez njih tako nešto ne bi bilo ostvarivo“.
 
Ovogodišnji “Božić u Bakru” završit će ovog petka u Crkvi sv. Andrije apostola, gdje će se održati veliki božićni koncert- “Božić je judi”. Koncert počinje u 19:30, a ulaz je slobodan.