Bakar 13. svibanj 2020.

Hreljani će uskoro dobiti novo parkiralište 

Hreljani će uskoro dobiti novo parkiralište 
Radovi na izgradnji prijeko potrebnog parkirališta kod ambulante i vrtića na Hreljinu privode se kraju. Položen je završni sloj asfalta, a narednih dana iscrtat će se 18 novih parkirnih mjesta. 

Hreljani će narednih dana, u centru mjesta, dobiti novo parkiralište. Prvu fazu radova na izgradnji, vrijednu 200 tisuća kuna, temeljem ugovora o sponzorstvu financirala je INA.


Na novom parkiralištu, koje se prostire na više od 400 kvadratnih metara, jučer je položen posljednji sloj asfalta, a narednih dana iscrtat će se 18 novih parkirnih mjesta, među kojima su i mjesta za osobe s invaliditetom. 


Novi će parking razveseliti mještane Hreljina prvenstveno zbog činjenice da se nalazi pokraj ambulante, a zadovoljni će posebno biti roditelji vrtićaraca. Naime, parking je rampom izravno povezan s dječjim vrtićem. 


Za asfaltiranje su bile zadužene Ceste Rijeka, dok će se za hortikulturno uređenje okoliša pobrinuti Gradsko komunalno društvo Dobra. Spomenuti svakako treba kako je u planu uređenje parka i dječjeg igrališta pokraj samog parkinga.

Komentari