Bakar 5. travanj 2019.

"Tekuć po Primorju” nedjelju u Bakru

"Tekuć po Primorju” nedjelju u Bakru
Dječji vrtić Bakar povodom Svjetskog dana zdravlja, ove nedjelje, organizira sportsku manifestaciju "Tekuć po Primorju”. 

"Tekuć po Primorju” će se održati u nedjelju, 07. travnja, od 10 do 12 sati u Bakru u ulici Primorje (od zgrade Magistrata do Stenica).

Sportske aktivnosti u kojima će se djeca i odrasli natjecati su: utrka na rolama, utrka na romobilu, utrka s biciklima i trčanje. Organizirani je i prigodan program u gradskom vrtu uz pjevački zbor Praputnjarski slavići i Udrugu Naša djeca iz Bakra. Uz sport za naše zdravlje,  pobrinut će se i Udruga Zdravi život i Udruga dijabetičara Grada Bakra, koji će posjetiteljima izmjeriti tlak, šećer i tjelesnu masu. 

Parkiranje je organizirano za sve posjetitelje u Senjskoj ulici, dvorištu Pomorske škole i na parkiralištu pored Doma kulture Matija Mažić u Bakru.

Cilj manifestacije, koju su podržali Grad Bakar, TZ Bakar, DVD Bakar, Udruga La Bamba, Udruga zdravi život i Udruga dijabetičara Grada Bakra, je potaknuti obitelji na uočavanje važnosti kretanja i bavljenja sportom kao preduvjet za zdravi razvoj.

Komentari