Čavle 20. prosinac 2018.

765 poklon paketa razveselilo čavjanske umirovljenike

765 poklon paketa razveselilo čavjanske umirovljenike
Čavjanski umirovljenici, koji su navršili 70 godina, uoči Božića su dobili prigodne darove Općine Čavle. Na tradicionalnom blagdansko darivanju, održanom u Domu kulture Čavle, podijeljeno je 765 poklon paketa.
 
Umirovljenici su danas u Domu kulture Čavle mogli preuzeti prigodne poklon pakete, koje je i ove godine osigurala Općina Čavle. Tradicionalno predblagdansko darivanje duga je i hvalevrijedna tradicija, koja veseli starije mještane.
 
“To je običaj koji traje već dugi niz godina. Zahvalni smo i pozdravljamo inicijativu Opine Čavle da se uvijek uoči blagdana, Božića i Uskrsa, sjete nas umirovljenika. Paketi su bogati”, rekla je Vlasta Šupak, predsjednica Udruge umirovljenika Čavle, poželjevši umirovljenicima, ali i svim mještanima sretan Božić i novu 2019. godinu.
 
Na poklon pakete, koji su se sastojali od prehrambenih artikala, pravo su imali svi čavjanski umirovljenici stariji od 70 godina, koji imaju prebivalište an području Općine Čavle. 
 
Umirovljenici će se u Domu kulture Čavle okupiti i sutra, na tradicionalnom “Balu umirovljenika”, koji počinje u 18 sati.