Čavle 30. siječanj 2016.

Veselo na grobničkim cestama

Veselo na grobničkim cestama
Grobničkim prometnicama danas bi dobro došao znak - pazi, maškare na cesti! Za jednu od rijetkih kolona vozila u kojoj trube prekovremeno rade zbog veselja, a ne nervoze, zaslužan je 2. Grobnički maškarani auto rally. 

Drugo grobničko izdanje maškarane utrke na četiri kotača na Čavlima je okupilo stotinjak sudionika raspoređenih u 23 karnevalska vozila. 

Sudionici su na parking iza Doma kulture počeli stizati već u ranim jutarnjim satima. Nakon prijava i provjere tehničke ispravnosti vozila u 11 je sati startala maškarana utrka po Grobnišćini.

Mašta je ponovno radila svašta pa će tako tijekom dana po grobničkim prometnicama kružiti uistinu šarolika kolona maškaranih vozila, koja će proći rutu: Čavle, Mavrinci, Dražice, Jelenje, Kukuljani, Klići, Jelenje, Dražice, Podhum, Soboli, Automotodrom, Soboli, Čavle. 

Održat će se i dva ispita spretnosti. Prvi u 12 sati u Dražicama, a drugi oko 15 sati, nakon ulaska u cilj, na Čavlima.

Zanimljivo će sudionicima 2. Grobničkog maškaranog auto rallya biti oko 13 i 30 kad su organizatori, na automotodromu pripremili pravi mali spektakl, maškaranu utrku po grobničkoj ljepotici. 

Najbolje maske i najvještiji vozači s Grobnika će otići s nagradama.

Komentari