Kraljevica 13. srpanj 2019.

Sjajni Đani Stipaničev očarao brojnu kraljevičku publiku

Sjajni Đani Stipaničev očarao brojnu kraljevičku publiku

U intimnoj atmosferi prepune kraljevičke Ljetne pozornice sinoć je, u sklopu ovogodišnjeg “Kraljevačkog kulturnog leta”, nastupio sjajni Đani Stipaničev. 

Kraljevicom je sinoć odjekivao glas jedne od najvećih zvijezdi ovogodišnjeg “Leta Va Kraljevici”- popularnog Đanija Stipaničeva, koji je još jednom pokazao zavidne vokalne sposobnosti.  

Sjajni se pjevač brojnoj kraljevičkoj publici na Ljetnoj pozornici predstavio svojim prepoznatljivim repertoarom, u kojem je kombinirao vlastite skladbe s obradama popularnih hitova. 

“Ovo je prvi puta da nastupam u Kraljevici, ali mogu reći da je ovo jedan lijepi koncertni prostor, kojim zajednička pjesma lijepo odjekuje”, uoči koncerta je rekao Stipaničev, koji nije skrivao zadovoljstvom prepunim gledalištem. 

“Drago nam je što su Kraljevičani, ali i brojni gosti, prepoznali Kraljevačko kulturno leto kao kvalitetnu manifestaciju. Nadamo se da će tako biti i ubuduće. Kraljevačko kulturno leto smo ponovno pokrenuli prošle godine i nastojimo biti sve bolji i kvalitetniji te nam je drago da publika to prepoznaje”, poručila je Paula Vučković, zamjenica kraljevičkog gradonačelnika.

Kraljevačko kulturno leto”, čiji je pokrovitelj i INA, nastavlja se već ove nedjelje, kada na Ljetnoj pozornici gostuje Teatar Exit s predstavom “Nevjerojatan događaj”.