Ostalo 13. ožujak 2017.

Aktivna subota na predivnoj Učki

Aktivna subota na predivnoj Učki
Čari Učke svi zainteresirani moći će otkriti sljedeće subote na Outdoor danu Parka Prirode Učka, koji se održava u sklopu manifestacije Ožujak- Oaza wellnessa u Opatiji.
 
U manifestaciji Ožujak- Oaza wellnessa sudjeluje sedamnaest wellness & spa centara, poliklinika i zdravstvenih institucija koji su pripremili posebne programe i pogodnosti, a Outdoor Dan u Parku prirode Učka će posjetiteljima omogućiti dan ispunjen aktivnostima i inovativno upoznavanje najveće kvarnerske planine.
 
U subotu 18. ožujka, održat će se lani odlično prihvaćen Outdoor dan u Parku prirode Učka. Opatijska turistička zajednica u suradnji JU “Park Prirode Učka”, Klubom za sportsku rekreaciju “Gorovo” i Planinarskim društvom “Opatija”, predstavit će uzbudljivi koloplet iskustava i doživljaja koje nudi najviša kvarnerska planina svima koji se odvaže kročiti na njene padine. 
 
Uz planinarski uspon na Učku iz Opatije, istraživanje Land art staze te trekkinga uz stručnu pratnju, posebnost ovog događanja bit će i dvosatna ruta upoznavanja Učke električnim biciklima. Svi programi su potpuno besplatni, uz osiguran prijevoz za goste smještene u opatijskim hotelima i privatnom smještaju, kao i povratak s Učke za sudionike pohoda uz obaveznu prethodnu najavu na broj telefona TIC-a TZG Opatija (051 271 310) do 14. ožujka. Više informacija na www.visitOpatija.com
 
Foto: Ilustracija