Ostalo 1. siječanj 2017.

Baloni obojili nebo na dječjem dočeku Nove godine

Baloni obojili nebo na dječjem dočeku Nove godine
Stotine šarenih balona i konfeta uljepšalo je jučer sunčano opatijsko nebo, nakon spektakularnog odbrojavanja na prvom Dječjem dočeku Nove godine, u organizaciji Milenij hotela. 
 
Dječji doček privukao je više stotina djece i roditelja, a kroz zanimljivi dvosatni programi mališani su se zabavljali uz DJ-a i poznate dječje hitove, velike klaunove na štulama, ali i neizostavnog Djeda Mraza. Oni najsretniji osvojili su i slatke darove Milenij hotela, a svi zajedno su se odlično zabavili i rasplesali na prigodno uređenoj terasi Continentala. Sve najbolje u 2017. mališanima je poželjela i dječja gradonačelnica Opatije Lea Leonarda Pašić. 
 
“Kids welcome 2017” zapravo je i kulminacija svih programa koji su se tijekom cijeloga prosinca održali u “Gradu Djeda Mraza”, a ako je suditi po odazivu i odličnoj atmosferi koja je na terasi Continentala vladala tijekom cijeloga dana, Milenij hoteli su organizacijom dječjeg dočeka lansirali novi proizvod kojemu će se i ubuduće veseliti svi mališani. 
 
Kroz “Grad Djeda Mraza”, koji je zasigurno najveća ovogodišnja opatijska adventska atrakcija, prošlo je više tisuća posjetitelja, a za svaku predstavu i program koji se tijekom prosinca u njemu održao tražila se ulaznica više. Djeca su tako uživala u prekrasnim Disneyevim predstavama, kreativnim radionicama, a najviše ih je obradovalo druženje i posjet sobici Djeda Mraza u kojoj su s njim i osobno popričali, upoznali se s njegovim vilenjacima i pogledali kako napreduje pakiranje i pripreme za podjelu darova. Neizostavno je bilo i fotografiranje s predivnim sobovima, polarnim medvjedom, pingvinima, sovama i drugim detaljima koji su oduševljavali i male i velike.