Ostalo 22. veljača 2019.

Besplatna turistička razgledavanja Rijeke i Opatije

Besplatna turistička razgledavanja Rijeke i Opatije
Povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča, Udruga turističkih vodiča Kvarnera i Udruga turističkih vodiča Liburnia i ove će godine svoj dan obilježiti turističkim razgledima u Rijeci i Opatiji. Tako žele predstavili sebe i svoj rad te sugrađane upoznati sa znamenitostima i važnim obilježjima njihovih gradova kao i kraja u kojem žive. Tom prigodom organizirana su besplatna turistička vođenje u Opatiji i Rijeci. 

"Prije dvije godine smo u UTV Kvarner i UTV Liburnia, osmislili vođenja koja su bila potaknuta izborom grada Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine. Tada je tema bila multikulturalnost i vjerska raznolikost. Prošle godine smo za temu vođenja izabrali vodu, dok je ovogodišnja tema rad", poručuju organizatori.

Svi zainteresirani građani mogu sudjelovati u razgledavanju i to 23. veljače, kada je na rasporedu vođenje u Opatiji s početkom u 11 sati ( parkiralište Slatina) te 24. veljače kada je vođenje u Rijeci, također s početkom u 11 sati (most ispred hotela Kontinental).

Komentari