Ostalo 23. ožujak 2023. K.V.

Crikvenica ovog vikenda pleše u "režiji" Dance Queena

Crikvenica ovog vikenda pleše u "režiji" Dance Queena
Crikvenica će od petka do nedjelje ugostiti gotovo 700 plesačica i plesača iz svih krajeva lijepe naše, koji će se predstaviti s isto toliko maštovitih i atraktivnih koreografija

“Crikvenica pleše”, HSPS prvenstvo RH u sportskom plesu- umjetnički plesovi i BT u breakingu, ovog će se vikenda održati u Gradskoj dvorani u Crikvenici. 

Gledateljima će se sa 700 maštovitih i atraktivnih koreografija predstaviti 658 plesačica i plesača iz svih krajeva Hrvatske. U Crikvenicu stižu natjecatelji iz Kraljevice, Rijeke, Poreča, Velike Gorice, Zagreba, Bjelovara, Koprivnice, Varaždina, Splita…

Program počinje u petak od 13 sati, kada će što znaju i mogu pokazati breakeri. Subota i nedjelja rezervirani su za umjetničke plesove i promociju sportskog plesa. A “Crikvenica pleše” završava uz “Gala večer”, kada će okupljeni vidjeti najbolje koreografije s čitavog natjecanja. 

Također, u sklopu projekta “Promocija sportskog plesa” mali će rekreativci imati sjajnu priliku pokazati svoje plesno umijeće na velikoj pozornici.

Domaćin natjecanja je trofejni Plesni klub „Dance Queen“ iz Kraljevice i Hrvatski sportski plesni savez, a “Crikvenica pleše” se održava uz potporu Grada Crikvenice, TZG Crikvenice, Eko Murvice, Zajednica sportova PGŽ i Hotela Marina.

Svi koji žele biti dio plesnog spektakla u Crikvenici svoje ulaznice mogu kupiti na ulazu u dvoranu.