Ostalo 16. svibanj 2019.

“Leteći odred”, Jole, Belan i društvo za “našu djecu”

“Leteći odred”, Jole, Belan i društvo za “našu djecu”

Veliki humanitarni koncert “Sve za našu djecu” održat će se večeras, s početkom u 18 sati na Trgu Riječke rezolucije. Nastupit će čak 24- ero izvođača, a ulaz na koncert je besplatan.

Na koncertu “Sve za našu djecu” večeras će nastupiti: Leteći odred, Alen Islamović, Neno Belan I Fiumens, Gustafi, Jole, Mia Negovetić, Marko Tolja, Colonia, Davor Lukas (FIT), Mauro Staraj, Koktelsi.

Humanitarni telefon 060 9009

Akcija je namijenjena uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom u Udruzi Rijeka 21. Akciju se pomaže pozivom na humanitarni telefon 060 9009 (5 kn+ pdv). Kanal Ri i TV Istra prenosit će koncert, a u studiju Kanala Ri bit će organiziran Call centar iz kojeg će se na humanitarni telefon javljati poznati građani, sportaši, glazbenici, liječnici, novinari…


Humanitarnom koncertu prethodi Festival humanosti koji će se održati od 10 do 17 sati na Korzu.  Djeca iz vrtića, škola i učeničkih domova te njihovi profesori i odgajatelji na štandovima prodaju vlastoručno izrađene rukotvorine, a prihod ide u korist akcije “Sve za našu djecu”, za opremanje senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom. Sve prate i glazbeni program u kojem nastupaju Šajeta, dječji zborovi, mažoretkinje, Klaunica Karmelino i mnogi drugi.