Bakar 27. srpanj 2015.

Ana Rucner očarala Bakrane

Ana Rucner očarala Bakrane
Ovogodišnje Margaretino leto, koje je 20. lipnja počelo “Šetnjom kroz povijest”, proteklog je vikenda zatvoreno koncertom Ane Rucner. Zbog najave lošeg vremena, koncert, koji se trebao održati na Žalu ribara, premješten je u crkvu sv. Andrije ap. 

U predivnom ambijentu najveće bakarske crkve bilo je užitak slušati vrsnu čelisticu, a ambijentalna rasvjeta i svjetlosni efekti dodatno su doprinijeli cjelokupnom dojmu. Energični nastup i raznovrsni repertoar odlične Ane Rucner oduševili su brojnu publiku. 

“Drago nam je da smo koncert ipak održali u crkvi sv. Andrije jer su ovaj ambijent i odlična akustika bili pun pogodak za jedan uistinu poseban doživljaj. Veseli nas činjenica da je iz godine u godinu sve veći broj posjetitelja na našim događanjima u sklopu Margaretinog leta. Baš iz tog razloga svake se godine trudimo podignuti kvalitetu naših manifestacija, naravno u skladu s financijskim mogućnostima. Nadamo se da su naši sugrađani i broji posjetitelji uživali ovo ljeto u našem programu i da se vidimo i dogodine u još većem broju. Ovim putem zahvalila bi se svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem Margaretinom letu, svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ove velike i zahtjevne manifestacije i naravno svim našim sponzorima i medijskim pokroviteljima,” rekla je Sonja Jelušić, direktorica TZG Bakra.

foto: M. Šegulja