Bakar 30. ožujak 2023. Klaudio Vrančić

Bakarska turistička priča zaintrigirala riječke studente

Bakarska turistička priča zaintrigirala riječke studente
Direktorica bakarske Turističke zajednice Sonja Jelušić Marić studentima na Veleučilištu u Rijeci “ispričala” bakarsku turističku priču

Studenti prve godine preddiplomskog stručnog studija Održivi agroturizam, u okviru kolegija Osnove turizma, na Veleučilištu u Rijeci, upoznali su se s novim i inovativnim turističkim proizvodom "Zaigrani Bakar”, kao i trnovitim putem kojeg je prošla bakarska Turistička zajednica.


Kao gost predavač direktorica TZG Bakra Sonja Jelušić Marić pričala je o razvijanju turističkog proizvoda u otežanim okolnostima. Upoznala ih je sa “Zaigranim Bakrom”, ali i radom Turističke zajednice, koja je u kratko vrijeme Bakar uspješno pozicionirala na turističkoj karti Hrvatske.  


"Definitivno nas je ugodno iznenadio poziv profesorice Sanje Raspor Janković s Veleučilišta u Rijeci. Veliko je to priznanje i dokaz da je naš rad primijećen i od struke, koja obrazuje mlade, nadolazeće kadrove. Bilo mi je iznimno zadovoljstvo prenijeti naša iskustva na studente, koji su aktivno sudjelovali u predavanju te se nadam da će im naša iskustva koristiti i da će ista uspjeti primijeniti u budućem radu”, ističe Jelušić Marić.