Bakar 13. prosinac 2019.

Dvjestotinjak bakarskih mališana zapjevalo "Zvončiće"

Dvjestotinjak bakarskih mališana zapjevalo "Zvončiće"

Jubilarno izdanje tradicionalnog “Božićnog sajma” danas je održano u Domu kulture Matija Mažić, gdje su se pjesmom i plesom okupljenim Bakranima predstavili njihovi najmlađi sugrađani. 

Mali jubilej proslavio je tradicionalni “Božićni sajam”, koji je ove godine u Bakru dočekao svoje 10. izdanje. U Domu kulture Matija Mažić, u organizaciji Grada Bakra i Turističke zajednice Grada Bakra, okupili su se brojni izlagači, koji su se okupljenima predstavili sa šarolikim blagdanskim asortimanom. 


Za prigodan su program bili zaduženi najmlađi, čija je raspjevana i rasplesana božićna čarolija oduševila okupljene. Što znaju i mogu pokazali su bakarski dječji vrtići i osnovnoškolci, mažoretkinje, mališani iz Društva Naša djeca i Praputnjarski Slavići, dok se o voditeljskom mikrofonu “brinula” Paula Mikeli. U velikom finalu večeri svi su sudionici, njih dvjestotinjak, zajedno zapjevali popularne "Zvončiće" i tako najavili Božić.  

U zabvnom foto kutku mališani su se mogli fotografirati s Djedom Božićnjakom, a slatka zakuska na samom ih je kraju čekala u Maloj sali. “Božić u Bakru” nastavlja se sutra, 14. prosinca, Tradicionalnim božićno- novogodišnjim koncertom KUD- a “Sloga” i njihovih gostiju u Domu kulture “Hreljin”, s početkom u 18 sati.