Bakar 4. veljača 2018.

Najveselija kolona vozila na svijetu stigla na cilj u Bakar

Najveselija kolona vozila na svijetu stigla na cilj u Bakar
Najveselija kolona vozila na svijetu s riječkog se Pariza danas spustila na Korzo pa nastavila dalje kroz Kostrenu sve do cilja u Bakru, gdje je odvožen ispit spretnosti, nakon čega su najuspješnijim vozačima i najatraktivnijim maskama na 27. Maškaranom auto rallyu Pariz- Bakar uručene nagrade.

Šezdesetak maškaranih vozila i četiri puta više sudionika 27. Maškaranog auto rallya Pariz- Bakar jutros je startalo s riječkog Pariza, podno Trsata. Najzabavniji rally na svijetu prošao je preko Korza, gdje se predstavio Riječanima, a zatim nastavio prema Kostreni, gdje je vožen 1. ispit spretnosti. Nakon gotovo dvadeset maškaranih kilometara rally je stigao do cilja u Bakru.

Uslijedila je atraktivna vožnje kroz grad, koja je razveselila brojne Bakrane, pogotovo one najmlađe, nakon čega je u Senjskoj ulici odvožen 2. ispit spretnosti. Maštovita maškarana vozila, koja su razigrani vozačice i vozači s više ili manje uspjeha provlačili između čunjeva na poligonu, jedne su impresionirala, druge nasmijala, a uglavnom svih zabavila.

Najuspješnijim vozačicama i vozačima te najatraktivnijim maskama na samom su kraju, u bakarskom Domu kulture Matija Mažić, dodijeljenje nagrade. U pomoć organizatorima Autoklubu Rijeka između ostalih su i ove godine priskočili Grad Bakar, TZ Grada Bakra i Bakarske maškare.