Bakar 28. rujan 2023. K.V.

Šumska avantura za najmlađe ove subote na Hreljinu

Šumska avantura za najmlađe ove subote na Hreljinu
Povodom obilježavanja dječjeg tjedna TZG Bakra i Grad Bakar organiziraju šumsku avanturu za one najmlađe, ali i odrasle koji vole prirodu i u njoj uživaju.

“Pridružite nam se na Šumskoj avanturi na Hreljinskoj gradini. Okupljanje je ispred vrtića na Hreljinu, u subotu, 30. rujna, s početkom u 16 sati, gdje započinje naša zanimljiva avantura, pod vodstvom pustolovnog vodiča Marka Sladića, izvrsnog animatora Kid's forest kluba”, poručuju iz TZG Bakra.

Djeca će putem do starog grada Hreljina saznati brojne zanimljive informacije o šumskoj flori i fauni, učiti o preživljavanju u prirodi, a ponešto će saznati i o bogatoj povijesti, kako lokaliteta, tako i obitelji Frankopan. U hreljinskom starom gradu, sudionici će se moći okušati u veselim dječjim igrama te će saznati kako se snaći i preživjeti u šumskom kampu.

(EDIT) Subotnji termin brzo je popunjen, a zbog velikog interesa bakarska Turistička zajednica događanje će ponoviti u nedjelju, 8. listopada, s početkom u 16. sati. Za sudjelovanje su obavezne prijave na: info@tz-bakar.hr