Čavle 2. veljača 2019.

5. Grobnik Volleyball u Mavrincima okupio 150 odbojkaša

5. Grobnik Volleyball u Mavrincima okupio 150 odbojkaša
Ovogodišnji Grobnik Volleyball svečano je otvoren jutros u Sportskoj dvorani u Mavrincima. Otvorenje 5. izdanja odbojkaškog turnira, na kojem sudjeluje oko 150 mladih odbojkaša iz Hrvatske i Slovenije, uveličali su Grobnički dondolaši.

Zvona atraktivnih Grobničkih dondolaša označila su početak 5. izdanja odbojkaškog turnira “Grobnik Volleyball”, što ga organizira muški odbojkaški klub “Grobničan”. Turnir je u Sportskoj dvorani Mavrinci danas okupio oko 150 talentiranih mladih odbojkaša iz Hrvatske i Slovenije, koje je na samom početku pozdravio zamjenik općinske načelnice Dejan Ljubobratović.

Sudionici su se natjecali u dvije kategorije: mlađi kadeti i mala odbojka. U kategoriji mlađih kadeta snage su odmjerili hrvatski predstavnici: Kaštela, Zagreb i Zadar te selekcija Primorsko- goranske županije, kao i slovenski predstavnik OK Krka iz Novog Mesta. Prvo je mjesto osvojio Zadar, ispred drugoplasirane Krke i trećeplasiranog Zagreba.

U kategoriji “mala odbojka” natjecali su se: Zagreb, Zadar, Ljubljana Volley, OK Krka, Rijeka, Kvarner i Grobničan. Prva dva mjesta na samom su kraju pripala gostima iz Slovenije- Krki i Ljubljani, dok je treće mjesto osvojio Zadar.

 

Komentari