Čavle 13. studeni 2016.

Carrolina i Virginia Bajrić dva puta zlatne

Carrolina i Virginia Bajrić dva puta zlatne
Boćarski dom Hrastenica ovog je vikenda ugostio seniorsko prvenstvo Hrvatske u disciplinama par klasično i štafetno brzinsko izbijanje. Domaći teren sjajno su iskoristile Carrolina i Virginia Bajrić koje su se “okitile” najsjajnijim odličjima.

Seniorskim prvenstvom Hrvatske u disciplinama par klasično i štafetno brzinsko izbijanje, što je održano u Boćarskom domu Hrastenica, dominirale su domaće boćarice Čavle- Škole boćanja.

Carrolina i Virginia Bajrić dvostrukim su slavljem još jednom potvrdile sjajnu formu, a zlatnim su odličjima domaće boćarice pridodale i dvije bronce. Nikol Marelja i Dorotea Maršanić do brončanog su odličja stigle u parovima, a Tea Čančarević i Ira Nimčević u štafeti.

Identična je to “berba” odličja grobničkih boćarica kao i proteklog vikenda, kada se na Podvežici igralo prvenstvo Hrvatske u disciplinama krug i precizno izbijanje. Carrolina Bajrić u krugu i Tea Čančarević u preciznom izbijanju osvojile su zlato, a Nikol Marelja u krugu i Dorotea Maršanić u preciznom izbijanju broncu.

Posljednja dva vikenda potvrda su sjajnih ovogodišnjih rezultata. Naime, sestre Bajrić su početkom listopada nastupale na svjetskoj smotri u Casablanci, gdje su ostvarile plasman među osam najboljih svjetskih štafeta. Uz to Virginia je osvojila 7. mjesto u brzinskom izbijanju te izjednačila hrvatski rekord.

Grobničke boćarice lov na odličja nastavljaju sljedećeg vikenda na Visu, gdje će se natjecati u završne dvije discipline- pojedinačno klasično i brzinsko izbijanje.

Komentari